Schrijnwerkerstraat 11
B-9240 Zele
+32 (0)52/44.44.52

Waarmee kunnen wij u helpen?

Grond-, groen- en afvalverwerking

Als erkend grondreinigingscentrum aanvaarden wij gronden van ongekende kwaliteit alsook afvalstromen als veegvuil, kolkenslib, ambachtelijk afval of zwerfvuil, B-hout, Groenafval, bermmaaisel, …

Veegwerken

Twaalf veegwagens van 2.5 m³ tot 14 m³, staan dagdagelijks tot uw beschikking voor het reinigen van snelwegen, rijkswegen, gemeentewegen, jaagpaden, fietspaden en bedrijfsterreinen. Repetitief onderhoud of snelle interventie? De Vlieger R&Cie biedt u de juiste oplossing.

Onderhoud van afwateringsstelsels

Structureel onderhoud van rioolkolken, afwateringsgreppels, verholen goten, doorspuiten van inbuizingen en oplossen van verstoppingen. Wij weten er weg mee.

Gladheidsbestrijding

Complete coördinatie of uitvoering van gladheidsbestrijding? Zowel op wegen als fietspaden, met pekel en/of zout. De juiste voertuigen en materiaal in combinatie met ervaren medewerkers maken het verschil.

Alternatieve onkruidbestrijding

Last van onkruid op verharding? Wij hebben diverse technieken in huis om op alternatieve wijze uw onkruidprobleem onder controle te houden. Borstelen, heet water, infrarood, branden of hete lucht. Onze medewerkers staan klaar voor uw onkruidprobleem.

Zwerfvuil en drijfvuil

Een proper openbaar domein betekent ook verwijderen van zwerfvuil en sluikstorten. Van verzamelen tot verwerken, wij bieden u een antwoord op repetitief verzamelen van afval.

Signalisatie

Werken op de openbare weg kan niet zonder een veilige signalisatie. Met diverse signalisatievoertuigen voorzien van lichtpijl, Led-paneel, stootkussens signaleren wij uw en onze werven.

Werken allerlei

Ontdek welke deelactiviteiten De Vlieger R&Cie u kan aanbieden: Ruimen van grachten, aflagen van bermen, afranden van wegen, vellingswerken, hakhoutbeheer, bouwrijp maken van terreinen, en zoveel meer.